страви з риби
Ділимося рецептами страв з риби...RSS-стрічка теми
-
Кожен з нас приносить свій улов до дому. Давайте поділимось хто що готує з впійманої нами рибки.
Бажано активніше!!!
Короп в пиві з медом
короп - 1 шт. (близько 1 кг) а взагалі чим більший короп тим краще!
масло вершкове - 50г
цибуля ріпчаста - 2 шт.
перець болгарський - 3 шт
морква - 2 шт.
мед - 1 ч.л.
петрушка кріп.
сіль, спеції - за смаком
пиво - 1 / 2 склянки
Коропа почистити, помити, нарізати середніми шматками, видаливши з нього як можна більше кісток. Берем казан (бажано чугунний) стінки змазуєм маслом. Нарізані шматки риби виложуємо шарами переложуючи рибу нарізаними кільцями цибулі, моркви, перцю, (можна і салери, тут перед вами відкриті всі дороги які овочі вам за смаком, або які є в наявності, можна нарізати навіть помідори!) Додаємо чайну ложку меду (меду багато не давати) 2 листочки лаврового листа солі за смаком! Заиваємо це все пивом таким чином щоб воно майже покривало рибу! (пиво також довільне особисто я даю світле. якщо їдемо компанією то обовязково ховаю його десь в багажнику подальше ато випють гади ) Тушити на маленькому вогні до готовності, перед подачею засипати зеленню!
Надіюсь сподобалось! Смачного.admin подобається це повідомлення.Повідомлення відредагував Andryxa 21 жовтня 2012 - 20:0521 жовтня 2012 - 20:04 / #1 -
Риба , запечена з помідорами.
500 г рибного філе
цибулина
3 - 4 помідори
200 г сметани
1 чайна ложка борошна
3 зубчики часнику
100 г твердого сиру
зелень петрушки
сіль , перець
Рибне філе нарізати на порційні частини, посолити, посипати розтовченим часником і залишити на 1 - 2 години ( можна на ніч ) у холодному місці.
Тоді викласти у посудину, полити олією , посипати посіченою цибулею і кожну порцію прикрити кружальцями помідора. Посолити, додати трохи цукру, посипати зеленню петрушки і запікати у нагрітій духовці (~ до 240 °С) протягом 15 - 20 хв. Сметану змішати з борошном , посолити, влити 0,5 скл. води,додати зелень петрушки і залити рибу. Зверху посипати сиром, натертим на грубій терці, і поставити в духовку ще на 15 хвилин.
Подавати як гарячу закуску.Як на мене саме краще смакує Короп або товстолобик!
Смачного...
Чому така мала активність що ніхто не готує свій улов!?Повідомлення відредагував Andryxa 22 жовтня 2012 - 19:4622 жовтня 2012 - 19:41 / #2
Powered by Bullet Energy Forum