Рибалка на Стрийщині і за її межами!
-
Ця тема буде корисна всім хто проживае на Стрийщині і може собі дозволити поїздку на рибалку межі якої не перевищують 50 км в одну сторону ! Тому прошу всіх хто знае про водойми в Районі Стрийщини і її невеликими межами не пропускати цю тему,а відписати про свої досягнення про рибалку і де можна на сьогоднішній день порибалити ! Дякую за увагу !7 квітня 2012 - 22:20 / #1
-
18 квітня 2012 - 21:14 / #2
-
І БУДЛАСКА НЕ ЛІНУЄМСЯ І ВИКЛАДАЕМО РИБНІ МІСЦЯ В ЦІЙ ТЕМІ !18 квітня 2012 - 21:16 / #3
-
чесно кажучи такого карпіка шкода брати і кідати на пательню йому б ще підрости трошки і коли він попадетьсь другий раз в кілограмах 1.600 а може і більше от тоді весь азарт в виважуванні цієї рибини18 квітня 2012 - 22:52 / #4
-
чесно кажучи такого карпіка шкода брати і кідати на пательню йому б ще підрости трошки і коли він попадетьсь другий раз в кілограмах 1.600 а може і більше от тоді весь азарт в виважуванні цієї рибиниГоря - якщо не я то наступні його заберуть,а там щодня таких вистачає.А ці карпікі по 600-700 гр. і ще штук 10 менших я випустив.19 квітня 2012 - 12:30 / #5
-
чесно кажучи такого карпіка шкода брати і кідати на пательню йому б ще підрости трошки і коли він попадетьсь другий раз в кілограмах 1.600 а може і більше от тоді весь азарт в виважуванні цієї рибиниІ ще якщ ти не замітив,то там половина карася по гр 400,і тільки 3 з них карпікі !19 квітня 2012 - 12:32 / #6
-
правда твоя якщо не ти то іншівиловлять я побував на такій рибалці в Кореличах льв.обл. де нагло виловлювали карпіка -300-400гр за годину лову виловлювали більшу половину металічного садка і нагло забирали додому.І до них недоходили прохання щоб вапустити----такий в нас народ голоднийчесно кажучи такого карпіка шкода брати і кідати на пательню йому б ще підрости трошки і коли він попадетьсь другий раз в кілограмах 1.600 а може і більше от тоді весь азарт в виважуванні цієї рибиниГоря - якщо не я то наступні його заберуть,а там щодня таких вистачає.А ці карпікі по 600-700 гр. і ще штук 10 менших я випустив.19 квітня 2012 - 13:40 / #7
-
Steam4ik чи знаєш якісь місця в сторну Львова від Стрия19 квітня 2012 - 13:43 / #8
-
Steam4ik чи знаєш якісь місця в сторну Львова від СтрияНовмй Роздол ! Сказали що там вже почав клювати карась.Карась там на мою думку один з найкращих,він великий,грубий і не менший чім грам 200 . Плануємо туда їхати в найближчий час19 квітня 2012 - 14:15 / #9
-
а ви на що ловите бо я вже давно туди їжджу и кльов все гірший і гіршийSteam4ik чи знаєш якісь місця в сторну Львова від СтрияНовмй Роздол ! Сказали що там вже почав клювати карась.Карась там на мою думку один з найкращих,він великий,грубий і не менший чім грам 200 . Плануємо туда їхати в найближчий час8 серпня 2012 - 09:09 / #10