порадьте!
Я новачок в Рибалці і хотів би отримати поради від ДОСВІДЧЕНИХ риболовів! З чого почати? Де ловити?
Які снасті купити?RSS-стрічка теми
-
30 липня 2013 - 10:42 / #1
-
Доброго дня радити шось конкретне тяжко якщо Ви новачок в риболовлі розпочинайте з поплавочної рибалки Це сама елементарна снасть.
Вудилище краще купити вже карбонове трішки дорожче але того варте я користуюсь 6м вудилищем New Hunter Катушку до нього безінерційну! В магазині підскажуть вам як снарядити її! Краще всього щоб хтось показав як це робиться з друзів або знайомих!
П.С. Менше дивіться і слухайте навчальні відео про риболовлю типу Братів Щербакових і ін. це комерція! Вам корисного як новачку там цікавого нічого не буде тільки відібє настрій до риболовлі!3 серпня 2013 - 09:30 / #2 -
доброго дня колеги.в мене наступне питання.є біля нашого селища невелика водойма.за останні роки вона дуже заросла і замулилася.і от наші місцеві рибалки запропонували обєднатись і відновити її.питання полягає в тому чи держава якось допомагає в таких випадках і як це правильно зробити?чи вихід тільки в оренді водойми?23 листопада 2013 - 09:20 / #3