Рибацькі настоянки
-
Давайте поділимось рецептами настойок які ми беремо з собою на риболовлю Особливо для зимової риболовлі коли потрібно зігрітись26 серпня 2012 - 03:54 / #1
-
Оскільки зараз якраз підходить час дозрівання терену ось рецепт Тернівки
Коли йдемо в ліс по гриби чи на прогулянку збираємо плоди терену ось так вони виглядають хто незнає
Далі робимо наступне
500 грамів терену (шкірку наколоти)
20 порізаних слив сушки
200 грамів родзинок
1,5 літри горілки
400 грамів. спирту
Складники залити горілкою і спиртом. Відставити на 45 днів(періодично помішуючи) Рідину злити, складники відтиснути в тканині. Настоянку відставити на 60 днів. Злити, відцідити і розлити по пляшках.
Тоді берем на риболовлю з собою і приємно дивуємо друзів
Тернова настойка по смаку перевершить любий коньяк!26 серпня 2012 - 04:15 / #2 -
Шипшинова настоянка
(Особливо добра для зимової рибалки 50 грам з фляги зігріває супер )
Шипшину краще всього збирати вже пізньою осінню після перших приморозків
Складники
2 кг ягід шипшини
1.5 літри спирту
1 літр горілки
4 стакани меду
10 гвоздик
2 ложки м"яти
1 ложку рум"янку
4 стакани приготовленої води
Шипшину на ніч заморозити. Ягоди попроколювати і всипати до слоїка разом з м"ятою, рум"янком та гвоздиками. Залляти спиртом і відставити на 1.5 місяця (періодично помішуючи) Злити рідину і процідити. Закип"ятити мед з водою, вистудити, влити горілку. Все змішати і відставити на 3 місяці (краще на 6) На риболовлі зігріває просто суперПовідомлення відредагував admin 26 серпня 2012 - 21:5726 серпня 2012 - 14:09 / #3 -
Ше я додам свол лепту
Настоянка горіхова.
* 1л спирту 96%
* 250мл води
* 500г зелених незрілих горіхів
* 400г меду
* 10 - 12 гвоздик
* кусок цинамонової кори
Горіхи ріжемо на четверті і разом з усіма складниками заливаємо спиртом. Ставимо у тепле місце на тиждень. Мед кип'ятимо з водою. Студимо, змішуємо з відцідженою через тканину(марлю) настоянкою. Відставляємо на три місяці....Проціджуємо через фільтри до кави ... готове...
http://on-fishing.com/uploads/posts/2012-08/1346367256_image134035935723827.jpg
http://on-fishing.com/uploads/posts/2012-08/1346367376_image13403593575558111.jpg
http://on-fishing.com/uploads/posts/2012-08/1346367446_image134035935763210222.jpg
http://on-fishing.com/uploads/posts/2012-08/1346367796_image1340359357320663333.jpgAndryxa подобається це повідомлення.Повідомлення відредагував yorikyura 31 серпня 2012 - 02:0331 серпня 2012 - 02:02 / #4 -
Дякую за рецепт Приэмно що є хоть хтось активний на форумі
Андрій(адм) а де пропали усі фотографії???31 серпня 2012 - 11:06 / #5 -
Дякую за рецепт Приэмно що є хоть хтось активний на форумі
Андрій(адм) а де пропали усі фотографії???
Вони пропали із-за того що завантаженні були за допомогою новин, якщо фото завантажені за допомогою новин не додані в саму новину вони автоматично видаляються на протязі двох тижнів.
Тому рекомендую настоянки публікувати в новини в розділ кулінарія.
Ще 2-3 тижні і буде готовий новий більш зручний форум, ну і сам сайт обновимо, щоб був зручніший.
Тому зараз чекаю побажання стосовно функціоналу.Рибалка-понад усе.
31 серпня 2012 - 22:23 / #6
Powered by Bullet Energy Forum