Рибацькі настоянки

  1. Оффлайн

    Andryxa

    Гості

    Повідомлень: 113

    Давайте поділимось рецептами настойок які ми беремо з собою на риболовлю Особливо для зимової риболовлі коли потрібно зігрітись
    26 серпня 2012 - 03:54 / #1
  2. Оффлайн

    Andryxa

    Гості

    Повідомлень: 113

    Оскільки зараз якраз підходить час дозрівання терену ось рецепт Тернівки

    Коли йдемо в ліс по гриби чи на прогулянку збираємо плоди терену ось так вони виглядають хто незнає





    Далі робимо наступне

    500 грамів терену (шкірку наколоти)

    20 порізаних слив сушки
    200 грамів родзинок
    1,5 літри горілки
    400 грамів. спирту
    Складники залити горілкою і спиртом. Відставити на 45 днів(періодично помішуючи) Рідину злити, складники відтиснути в тканині. Настоянку відставити на 60 днів. Злити, відцідити і розлити по пляшках.
    Тоді берем на риболовлю з собою і приємно дивуємо друзів


    Тернова настойка по смаку перевершить любий коньяк!
    26 серпня 2012 - 04:15 / #2
  3. Оффлайн

    Andryxa

    Гості

    Повідомлень: 113

    Шипшинова настоянка
    (Особливо добра для зимової рибалки 50 грам з фляги зігріває супер )


    Шипшину краще всього збирати вже пізньою осінню після перших приморозків


    Складники
    2 кг ягід шипшини
    1.5 літри спирту
    1 літр горілки
    4 стакани меду
    10 гвоздик
    2 ложки м"яти
    1 ложку рум"янку
    4 стакани приготовленої води

    Шипшину на ніч заморозити. Ягоди попроколювати і всипати до слоїка разом з м"ятою, рум"янком та гвоздиками. Залляти спиртом і відставити на 1.5 місяця (періодично помішуючи) Злити рідину і процідити. Закип"ятити мед з водою, вистудити, влити горілку. Все змішати і відставити на 3 місяці (краще на 6) На риболовлі зігріває просто супер

    Сообщение отредактировал admin 26 серпня 2012 - 21:57
    26 серпня 2012 - 14:09 / #3
  4. Оффлайн

    yorikyura

    Повідомлень: 0

    Ше я додам свол лепту

    Настоянка горіхова.
    * 1л спирту 96%
    * 250мл води
    * 500г зелених незрілих горіхів
    * 400г меду
    * 10 - 12 гвоздик
    * кусок цинамонової кори

    Горіхи ріжемо на четверті і разом з усіма складниками заливаємо спиртом. Ставимо у тепле місце на тиждень. Мед кип'ятимо з водою. Студимо, змішуємо з відцідженою через тканину(марлю) настоянкою. Відставляємо на три місяці....Проціджуємо через фільтри до кави ... готове...

    http://on-fishing.com/uploads/posts/2012-08/1346367256_image134035935723827.jpg

    http://on-fishing.com/uploads/posts/2012-08/1346367376_image13403593575558111.jpg

    http://on-fishing.com/uploads/posts/2012-08/1346367446_image134035935763210222.jpg

    http://on-fishing.com/uploads/posts/2012-08/1346367796_image1340359357320663333.jpg
    Andryxa нравится это сообщение.
    Сообщение отредактировал yorikyura 31 серпня 2012 - 02:03
    31 серпня 2012 - 02:02 / #4
  5. Оффлайн

    Andryxa

    Гості

    Повідомлень: 113

    Дякую за рецепт Приэмно що є хоть хтось активний на форумі

    Андрій(адм) а де пропали усі фотографії???
    31 серпня 2012 - 11:06 / #5
  6. Оффлайн

    admin

    Адміністратор:)

    Повідомлень: 137

    Дякую за рецепт Приэмно що є хоть хтось активний на форумі

    Андрій(адм) а де пропали усі фотографії???


    Вони пропали із-за того що завантаженні були за допомогою новин, якщо фото завантажені за допомогою новин не додані в саму новину вони автоматично видаляються на протязі двох тижнів.

    Тому рекомендую настоянки публікувати в новини в розділ кулінарія.

    Ще 2-3 тижні і буде готовий новий більш зручний форум, ну і сам сайт обновимо, щоб був зручніший.

    Тому зараз чекаю побажання стосовно функціоналу.

    Рибалка-понад усе.

    31 серпня 2012 - 22:23 / #6

Головне меню

Всього на сайті: 2
Рибалок: 0
Роботів: 1
Гостей: 1
Карта сайту, Ловля щуки, Ловля карася, Ловля коропа, Ловля окуня, Новини рибалки, Рибалка, Рибалка відео, Види риб, Водоймища України, Форум рибалки